Forside Fora Privatøkonomi Danske Bank desperat – banken har ikke råd til at tænke langsigtet Danske Bank desperat – banken har ikke råd til at tænke langsigtet

#182730
Anonym

General priser: Hvad er din økonomiske status?
Ingen tvivl om at du er yderst velvidende udi bankforretninger og har sat dig grundigt ind i disse ting. Men du må forstå at det på ingen måde kan gøre dig til bedre kunde, tværtimod så bliver du bedrevidende og den irriterende kunde der skal sidde og forhandle om 1-2%. Hvad med den kunde der ikke magter det? Nej du, lige betingelser for alle…..det er fair.
Det er heller ikke nødvendigt at køre mere hetz på Danske bank. Vi har forstået at du er en smule forslået…..

Tilbage til overskriften….økonomiske status? Du vil spare 1 mill op på 4-5 år til udbetaling til boligkøb. med 20000 i rådighedsbeløb om måneden kan det vist ikke lade sig gøre med mindre du skal til at have rugbrødsmadder med til frokost. Sidst men ikke mindst, ja du har nævnt at du har ekspresbanklån og du har financieret dit fjernsyn igennem Elgiganten. Burde det ikke være muligt at købe kontant med dit rådighedsbeløb. Kan du se hvor jeg vil hen? Der er noget der ikke stemmer, men det er jo op til os selv hvad vi skriver på disse fora…..