Forside Fora Privatøkonomi Danske Bank desperat – banken har ikke råd til at tænke langsigtet Danske Bank desperat – banken har ikke råd til at tænke langsigtet

#182444
ChrisM

Jeg er heller ikke glad for Danske Bank.

Har haft en kassekredit i forbindelse med uddannelse, som så er blevet lagt om til lån for at afdrage gælden kortsigtet. Da renten steg 1 % tog jeg kontakt til banken for at få sat renten ned, og mine argumenter var som følgende: 1) min kontraktansættelse som er uopsigelig indtil lånets udløb. 2) jeg havde betalt afdrag i 1 år til tiden. 3) jeg stod til lønforhøjelse måneden efter.

Altså i mine øjne 3 gode forhandlingsargumenter, men det synes banken åbenbart ikke. Jeg havde i min henvendelse fortalt i kroner og øre hvad lønstigningen lød på, og blev bedt om at fremsende lønseddel, men fik derefter afslag på rentenedsættelse, 1 måned efter satte de rente yderligere 1 % op.

Undskyld mig, men der bliver da større sandsynlighed for at nogle kunder måske mister betalingsevnen, med denne fremgangsmåde? eller forlader banken lige så snart de kan?
Jeg skal nok klare mig, men synes godt nok de behandler deres kunder dårligt.

Jeg har i øvrigt skiftet lønkonto over til min kærestes bank, og lige så snart lånet er betalt så vender jeg Danske Bank ryggen for bestandig.