#181024
Anonym

Finder du det ikke respektløst, at du går til ejendomsmægleren og tager et lån derigennem når nu du vidste, at banken ikke mente, at du havde råd til boligen?

Det er 100% dit eget ansvar. Du var over 18 år og med mindre du ikke var ved dine sansers fulde brug så er du selv ansvarlig for de valg du træffer. Her var du advaret om at din økonomi var på grænsen til om du kunne klare det, men du valgte at springe ud af det alligevel formentligt fordi du havde lagt et budget som viste, at det kunne lade sig gøre eller du troede på en indtægtsstigning. Hvad har du brugt pengene på hvis du ikke har afdraget?

Du bør også kunne afdrage på lånet – så meget er det trods alt ikke. Her er problemet så, at du vil videre – og så står du i situationen, at lejligheden er faldet i værdi. Skulle ejendomsmægleren have fortalt dig, at du med boliger altid risikerer, at de falder i værdi? Næh, egentligt ikke. Hvis du ikke var klar over det fordi du ikke selv undersøgte det eller familie eller venner ikke fortalte det så burde du nok ikke have købt bolig i første omgang. Man løber altid en risiko og du tabte så på det, men du havde nok ikke brokket dig over, hvis du havde tjent på lejligheden i den periode du ejede den.