Forside Fora Privatøkonomi Rente stigning Boligkredit Rente stigning Boligkredit

#175698
peter holm larsen

Jeg tror nu nok jeg kan forstå hvad Max spørger om:

“Han har et lån i BRF Bank som helt almindelig bankkunde. Hans nuværende lån er et lån med pant i fastejendom og et lån der låbende kan forøges og reduceres svarende til på en kassekredit og har en belåningsgrad på over 80%.

Nu er han lidt ked af at renten sættes op med 0,5% point til 6,478 % og vil derfor gerne vide om der er andre brugere der har lån på vilkår der er sammenlignelige med hans – og hvilken rente i procent de betaler på disse lån og nok også gerne suppleret med oplysninger om hvilken bank.

Jeg skrev den 21/10 at “Vi betaler selv pt. 5,6 % i rente af vores kredit og den stiger også snart med 0,5 %” og der er i Nordea Bank.

Så kunne brugerne ikke ud fra disse forudsætninger hjælpe Max med input og så lade det være op til ham om han kan bruge det til noget – tror faktisk godt Max kan det – men lad nu også det ligge.

Men lad nu være med at give eksempler bare for at kunne skrive noget herinde – op lån der slet ikke er relevante for spørgsmålet for ham – det vil nok bare forvirre Max mere end det gavner.

Og bare lige for at aflive endnu et tvivlsspørgsmål – så tror jeg også kun det er lån i danske kroner han spørger til og lån i danske institutter!!!

Det er trods alt hjælp til hans spørgsmål han beder om som jeg læser det !