#173344
Schroder

Goddag

Tager den lige i omvendt rækkefølge.
HalliHallo:
Det er sjovt, det er ofte den indstilling jeg møder, gad vide om du har en sølv/sort bil og et samtalekøkken ;). Hvis du læser mine indlæg, så er der noget med hussalg og andre sager jeg skal have styr på. Og huset er ik solgt endnu..

Test:
Helt enig. Har efterhånden været ude i 4 banker og indhente tilbud, men ingen af dem har nævnt andre lån end bil/båd typen. Men læser man MArtins indlæg en gang til, så står der jo, at hans bankrådgiver ville undersøge den mulighed, altså der er ikke kommet “go” for den løsning. Og tager da hatten af for Martin, at han undersøge alle løsninger inden han vælger. Og ik som de fleste bare ringer og få et hurtig lån.
Men jeg selv, har brugt meget tid på at kigge på de forskellige banker, deres “her og nu” tilbud og deres “styrke”. Jeg har kun fundet en bank, jeg i den sammenhæng har lyst til at sammenarbejde med og det er Nordea. Virker til at være en god og stabil bank, der stadigvæk vil invistere i os som har styr på økonomien ;).

Status:

jeg har stadigvæk ikke solgt mit hus, men efter en prisnedsættelse for en uge siden, har vi forhandlinger i gang med 2 forskellige par, så det er jo dejligt. Efter de her 2 måneder jeg har haft til salg, er forventningerne ved salg af huset skruet ned.

I mellem tiden har jeg også fundet både i en anden prisklasse, som muligt kunne have min interresse, men der er langt imellem de rigtig gode skibe.
Jeg har sparet ydligere sammen, så jeg nu har lidt over 300.000,- opsparet på min privat konto og der har jeg ikke regnet hussalg med. Men forventer ikke at komme ud af det med mere end 50.000-80.000,- så det er ikke den store forskel det så gør.
Jeg har fået tilbudt arbejde i det vestjyske, hvor jeg har mulighed for fri bolig i et år og der ligger jo også en rigtig god mulighed for at spare en masse sammen. Mine faste udgifter på hus, værksted, biler og sportsklubber har ligget på 14,800,-.

Hvornår skal det så ske det hele? Jamen når jeg er klar økonomisk og personligt. Der er ikke en fast tidslinje det SKAL ske. Men har da købt mig en 20″ container, hvor mine egendele erved at blive flyttet over i.