#173002
HJL

Ja skift bank, men klart du bliver… ja lad os sige bitter, bliv ved med det og udtryk din bitterhed højere oppe i bankens system, skriv evt. nogle korte spørgsmål på mail så du får det afslag pr. skrift alligevel 😉

Nå men;
Banken er jo en forretning ligesom din, der selv må bestemme hvilke kunder den vil have. Du har som kunde ingen krav på at få en forklaring på hvorfor de ikke vil have dig som kunde. Nogle banker er bare ikke for alle. Du må gå til nogle af dem der er lidt mere “sultne” efter nye kunder. I denne tid skulle der være nok af dem. Du behøves jo ikke at starte forholdet med at sige “hej gutter jeg vil gerne have en konto, men ingen kredit og i øvrigt intet af det der er sjovt -læs penge at tjene i for jer- hvordan lyder det skal vi starte vores nye samarbejde i morgen?”

Jeg ved helt konkret, at nogle banker har meget klare regler for hvilke virksomhedder de ikke ønsker, men det går nok mere i retning af bodeldrift og den slags virksomhedder. Men igen er der jo altså bare nogle banker der må bøje sig i støvet og anerkende at de ikke har kernekompetencerne på alle områder.

Eftersom at vi ikke kender dit private forhold til banken, kan vi kun gisne om, om det eventuelt kan være pga. dette at afslaget gives.

Dette er et rent gæt; kald mig gerne navne, hvis du mener det lyder lidt for langt ude: Kan det have noget at gøre med de lande du vil importere fra? her tænker jeg på at banken jo har et vist ansvar for at du ikke finansiere terror, så import fra bestemte områder i verden er måske fra start = NO GO i følge bankens regler.

Mvh HJL