#172884
Anonym

Til Aalborg:
Det er ikke alene mig, der omtaler de elendige forhold i Rusland for en meget stor del af befolkningen!! Min kone er – efter at hlun er blevet færdig som ergoterapeut – meget overrasket over alt det, der bliver gjort i DK for ældre og psykisk syge. Hun har selv sagt, at der ABSOLUT INTET bliver gjort for denne gruppe i Rusland, at gennemsnitalderen for mænd ligger på 54-55 år. Hun siger mange gange, at de sociale goder, vi har, slet ikke eksisterer i Rusland, hvor er overladt til sig selv ved sygdom og lignende.

Der skal lige indskydes, at ca. 13 procent af befolkningen lever i vanvittig rigdom, men på hvis bekostning? Men russerne er generelt set ikke interesseret i samfundsforhold og demokrati. Vores demokrati kan min kone heller ikke se noget som helst positivt ud, da det efter hendes mening kun er en omgang tom snak. Men sådan er det mange gange, når man ikke er blevet opdraget i et åbent demokratisk samfund.

Da hendes egen bedstemor blev syg, ringede hun efter en ambulance, som kom efter MANGE timers ventetid, og da de endelig kom ville redderne ikke bære hende ned fra lejligheden, som ligger på 8. etage!!
Hendes bedstemor var syg i lang tid med siddesår og det, der var værre, som kun min kone tog sig af inden hun døde. Hun kom overhovedet ikke ud af sin lejlighed, mens hun var syg!! Så det med at beskrive Rusland negativt fra min side, passer aldeles ikke.

Min kone har givet flere eksempler på, hvor korrupt Rusland er. Lad mig blot nævne et af de eksempler: Hun siger, at man kan bestille en Mercedes, Audi, Porsche, VW, BMW eller andet mærke hos “underverdenen” i Rusland, og endda specielle ønsker til farve, motor og udstyr også kan opfyldes. Resten sørger “underverdenen” for, idet den ønskede bil så stæles i Vesten.
Jeg har set en dokumentarudsendelse fra tysk TV, hvor man ved bl.a. GPS har sporet en del af de stålne biler til Kaliningrad (Köningsberg), hvor den tyske TV station fandt rigtig mange stålne tyske biler stående på kajen, hvor de afventede på at blive gjort “klar” til Rusland med nye stelnumre osv. Fra russisk side bliver der åbenbart ikke gjort noget.

Et kørekort kan man – hvis man vil – give lidt ekstra bestikkelsespenge – for at få ordnet. Når man studerer, er det normalt, at man inden eksamen, spørger læreren om, hvad hun eller han kunne tænke sig. Hun har selv haft en lærer, som ønskede sig nye dæk til sin bil, hvilket han fik, da de ville sikre sig, at de fik gode karakterer ved eksamen!!