Forside Fora Privatøkonomi Uenighed mellem familie om gæld ved udlæg i byggeprojekt, varsel om fogedretsag Uenighed mellem familie om gæld ved udlæg i byggeprojekt, varsel om fogedretsag

#172786
test

uha da en historie.

det juridiske: Det er virkeligt gangske vanskeligt at vurdere. Det man nok må holde fast i er om der var en aftale om maks for udgifterne, er den på skrift ? er den gensidigt accepteret? En mail hvor man skriver noget i er nok at betragte et tilbud som kræver en accept. Det vil sige med mindre der er et stykke papir /mail / SMS der siger som aftalt har vi et maks på 200.000 kroner er der ikke noget maks og dermed er du i princippet nød til at betale hvad der er rimeligt og sædvane. Her vil det at de har fakturaer fra byggefirmaer jo netop dokumentere deres rimelige krav. Om et OK i en mail er nok til at indgå en aftale er helt om hvordan man forstå et OK. Et ok er jo ikke et entydigt udtryk og dermed komme man sikkert langt med en forklaring om at det var OK jeg har set din mail og vender tilbage, men det er helt op til dommere.

Til det praktiske. Helt ærligt er din far og dig da totalt idioter? Du er mere ind velkomme til at sende det her videre til ham. Men med al respekt for mybanker debat regler og dig som person er det her den mest tåbelige opførsel jeg i mit liv har hørt om. Du er på vej i fogedretten med din far? Tror i at den måde at opføre sig på reducere de omkostninger i kommer til at kriges om? Tror du istandsættelsen af dit hus biliver billigere af at du skal slås med ham med advokat bistand om betalingen af indkøbte. Bliver der brug for mindre byggematerialer ind dem der er købt hjem ved at hyre en advokat? Altså med mindre du har fået regninger på materialer som ikke med rimelighed kan forvente at bliver brugt til dit hus er det da bare se at få talt sammen og komme videre med det projekt.
OG så kan man da i alle byggemarkeder levere ikke anbrudte materialer retur.

Så tal med din far. Er det fordi han har bestilt noget som du ikke mener der er brug for så diskuter det med ham og return materialerne. Er det fordi du PT. ikke har råd. Så find en løsning eller og retuner materialerne.

Men mon ikke det han har købt er noget du kan brug til dit hus så se da og få aftalt den arbejds weekend, betal og kom i gang.

God sommer.