#171694
Anonym

Vi forstår udemærket jeres situation og jeg syntes da også vi har givet udtryk for at vi syntes at banken har givet jer et mærkeligt afslag. Hvis de siger at I fint kan leve op til deres rådighedsbeløb ja så burde de også give jer lånet uanset at I tidligere har haft en stor gæld, men ind imellem ja så hænger bankerne sig altså i andre ting så som i vores tilfælde, hvor de ville have at min svigerfamilie også skulle bo i Danmark. Sådan er situationen nu en gang og det er der ikke noget at gøre ved.

I har ikke særlig mange muligheder, hvis banken siger nej. Der er flere aktører på det grå lånemarked der låner til dem hvor banken siger nej til huskøb, men det kan absolut ikke anbefales da det er til en meget højere rente og helt andre vilkår end ellers. Og bankerne er ikke begejstret for at redde folk i den situation, hvis I når gælden er helt væk ønsker at de overtager lånet.

Et bedre alternativ var at I havde familie eller venner med penge på kistebunden der ville gå med i jeres hus projekt, men mon ikke du have nævnt det hvis det var tilfældet.