#171016
Anonym

Lidt kort.. men ja, du kan ikke gøre så meget og banken er egentligt i sin gode ret til at gøre som de gør. De er der ikke for at hjælpe dig, men for at tjene penge på dig og når pengene ikke kommer som aftalt..så lukker kassen også i.

Du kan flytte bank/konti .. men i det øjeblik du gør det, skal du også regne med at banken opsiger dit lån til fuld indfrielse. Det kan du så ikke betale. Så ryger du først og fremmest i RKI, videre til inkasso og dernæst i fogedretten.

Der kan banken kræve både din motorcykel og bil solgt, men hvis du reelt har et behov for transport, vil de nok lade dig beholde bilen omend der vil være et pant i den så du ikke kan sælge den uden bankens tilladelse. Du skal regne med et rådighedsbeløb på 5600 efter faste udgifter, og det skal du have til dig selv.

Din gæld til banken vil aldrig forsvinde, og den vil forfølge dig fremover også. Der vil blive tilskrevet renter som hidtil, og når du ikke betaler af, vil den meget hurtigt vokse til en størrelse der aldrig vil kunne betales af. (30.000 ekstra i gæld hvert år.. 5 år senere skylder du 500.000 væk) Så du vil heller aldrig kunne eje noget af større værdi resten af dine dage.