#111968
Anonym

Jeg ved ikke, hvad du har foretaget dig, men en ting er sikkert, og det er, at det ikke koster noget at hæve fra Danske Banks højrente-konto. Der er nogle krav ved den konto der blev lanceret idag, men ikke ved den Danske Højrente, som blev lanceret tilbage i februar.

Og hvor er jeg træt af at læse alle de indlæg, med udelukkende negative holdninger til Danske Bank. Jeg har været kunde i banken hele mit efterhånden lange liv, og har kun været tilfreds.

Jo – Danske Bank er en stor bank, men dette kommer kun kunderne til gode, idet dette bevirker, at der er en kæmpe udnyttelse af forskellige afdelingers kompetencer. I forhold til de såkaldte mindre lokalbanker, kan Danske Bank fuldt ud matche disse. Hvordan kan en lille bank i en stor by, være mere lokal, end en stor bank, som har op til 10 filialer, og det 10-dobbelte antal medarbejdere.

For mig at se, er udspillet fra Danske Bank idag genialt. Det tager det bedste fra Internetbankerne, og krydrer dette med muligheden for kompetent rådgivning. Dette fås hverken i Skandiabanken, eller de øvrige internetbanker. Danske Bank giver kunderne ALLE muligheder, og endda til renter, som er fuldt ud konkurrencedygtige. Renten på Danske Banks nye produkter, ligger endda væsentlig under Skandiabankens tilsvarende produkter.

Så lad være med at læsse alt over på “den store bank”, bare fordi de er de store. Danske Bank yder professionel rådgivning og service, og gør det tilmed til priser, som ligger på niveau med de billigste. Danske Bank har langt de bedste systemer, den bedste netbank, og har som den eneste bank i Danmark døgnåbent – ALLE årets 365 dage.

Hilsen
En bruger, som er træt af de sure opstød, og tilmed en glad og tilfreds kunde i Danske Bank.