#168210
Anonym

Tak for svar. Det er nemlig helt præcis boliglånet der vejer tungest i vores budget lige pt… Så tror da bestemt at jeg vil tale med Handelsbanken hvis de kan anbefales. Man kan jo ikke forhøre sig for mange steder 🙂 Jeg var bange for at jeg havde stirret mig blind og kun kiggede på boliglånet og så alt andet blev dyrere eller at vi blev dårligere stillet.

Min mands boliglån ligger på ca 130.000kr og min boligkredit ligger på ca -50.000kr. Og udfra hvad jeg kan se er hans nuværende aftale ret dårlig han betaler 10% i AOP. Jeg betaler pt. 6,25% på min boligkredit. (lejligheden er kreditvurderet til 1.100.000, og realkreditlånet er på 1.030.000kr)

Så vidt jeg kan forstå er min kredit rent faktisk ret billig og indtil videre er der ikke nogen af de andre der kan matche det, men jeg bliver tilbudt at de to (lånet og kreditten) bliver lagt sammen til et samlet boliglån med en rente på et sted mellem 7-8%. Jeg kan ikke rigtig gennemskue om det er en god forretning. Min mand skylder jo mest så hans andel bliver billigere (og den vejer jo tungest) men min bliver dyre.
Har i nogen forslag til en bedre løsning eller er det en god løsning? Ville være noget der taler imod at lægge lån og kredit sammen? Jeg er blevet gjort opmærksom på at hvis det bliver et fælleds lån som hæfter jeg også for halvdelen af gælden hvis min mand og jeg skulle blive skilt, men det er jeg indforstået med.