#166318
test

ja det burde man kunne men bemærk det med småt og hold fast i pengene. Betal så lidt som muligt forud og betal kun i forhold til færdiggørelses graden og helst så meget som muligt betinget af jeres eller en rådgiveres godkendelse af arbejdet.

Hvor meget og hvor hårdt i vil sætter jer er jo helt op til jer og hvis i har god sikre jobs er det jo ikke det store problem at bygge noget gæld op så længe man er i den første del af livet.

Uanset hvordan og hvordan i flytter jeres lån rundt og jeres sikkerhed rundet vil banken jo nok se på jeres samlede lån, indtægter og sikkerhed. Tror bare ikke at en tilbygning umiddelbart giver så stor værdi stigning som omkostningerne ved at lave den, men det er svært at vide og er jo i sidste ende noget der skal afgøres ved en konkret vurdering.

Som som thsv siger. Tal med bank og kontakt et par muremester eller interprenøre og bed dem om at lave tilbud. Jeg spørg normalt dem jeg sådan kender hvem de evt. har gode erfaringer med. Bor i tæt på grænse kan det være en ide at spørge f.eks. et tysk firma.

held og lykke