#166100
Anonym

Til Forbrugeren
Skriver du grundet erfaring, eller formoder du man kan have en konto uden NemID. Jeg tror ikke systemet er konstrueret til det. Hvis man kunne det, ku de lade folk, der ville have deres gamle netbank beholde den. Kender ikke deres systemer til at udtale mig skråsikkert.
Du mener, fordi det bliver ledt besværligere at have sagt, NemID nej tak, så skal man bare sige ja og amen til NemID?

Ja, det kan du bande på jeg hader som pesten. Jeg har aldrig brudt mig om at blive påduttet ting og sager jeg ikke har bedt om. Især et produkt der er så ringe, og forbundet med så stor en risiko for at ens persondata pludselig en dag befinder sig på Pirate Bay eller WikiLeaks.

Det er en skandale, i et såkaldt demokratiske samfund, går en flok tosser på borgen ind og fratager borgere i samfundet retten til selv og vælge hvilken netbank løsning man vil have. Det er ikke demokrati men diktatur. Hvis mange nok havde sagt nej tak, så var det misfoster dødt ved fødslen.

Den store sikkerhed der var før hvor der var dusinvis af netbanks løsninger. Det gjorde det meget besværligt for hakker at hakke alle borgeres data endsige deres penge. Nu ligger hele molevitten på en server og skal kun hakkes en gang, så er alle der er inficeret med NemID ramt. Det er mig en gåde folk ikke kan forstå alvoren i det.

Den dag det sker, trækker administrerende direktør for DanID, Johnny Bennedsen, den nederste skuffe ud i skrivebordet. Hvor pressemeddelsen om, det var de ikke klar over kunne lade sig gøre og det kunne de ikke forhindre osv. allerede ligger klar.

Godt nytår til alle