#164078
HJL

Jeg tror idéen med kun at se på de 25 største banker er at man vil ramme så stor en del af landets bankkunder som muligt.

Hvor mange kunder (der bor i Jylland) har en lille københavnsk bank?
Hvis de 25 største banker har 90 % af alle kunderne hvor vigtigt er det så at kigge på de 10 % som kun er lokale eller kræver andelsbeviser, aktier, optioner, onkler & tanter osv. for at man bliver budt indenfor?

Hos DB giver det ingen nævneværdig fordel at have aktier i banken. De kræver altså ikke at du “gifter” dig med banken.

Hvis der var noget seriøst galt med den undersøgelse tænk har lavet… Hvor DB er placeret højt for 4 år i træk så fandt medierne nok gebyr gribben frem igen nu i gult Netto kustyme mon ik?.

Vedr. biografbilletterne så syntes jeg at alle os der har DB skulle tage at finde en billigere bank, få et tilbud fra dem og så gå ned til vores rådgiver og sige stik den eller giv mig venligst 2 billetter til den nye med “harry P og de andre trolde” hvem er friske på den udfordring?

Jeg får brug for et forslag til en bank der er billigere end gratis med samme tilgængelighed (En faktor jeg ligger stor vægt på…. de holder sku det med de max. 20 sekunder og så er der hul igennem 🙂 mm. du ringer kl. 01.23 lørdag aften for at spærre VDK der er glemt på værtshus (TÆNK´t eksempel)… TÆNK over det.