#163286
thsv

Sjovt nok var vores første henvendelse i en mindre afdeling, osse til en af de yngre kvinder i tyverne, og hun fulgte klart en dagsorden fra et kursus, og havde ingen erfaring, så i 1. omgang fravalgte vi Nordea, og prøvede DB, der dog ikke er synderligt interresserede i gamle kunder, der kun vil have en bankforretning.

Så henvendte mig til den rådgiver, som vi havde brugt lidt i 2008, og han var venlig, ældre og klart mere rutineret.

Vores rådgivere i Danska Bank (fra 1999) har osse været yngre, dog alle mænd, så klart de osse har fulgt en dagsorden fra et kursus, og ikke ydet individuel rådgivning.

Jeg savner 80’erne, hvor et slogan var: “Et kendt ansigt”

Men klart at Nordea er lidt skrappere i deres økonomi-vurdering til Fordel+lån, da de jo skal yde den oplyste rentesats, hvor DB kan graduere efter kundens ækonomi (og tilbyde gode kunder en dårlig rente først). I gennemsnit tror jeg dog, at Nordeas boligkunder opnår en billigere end Danske Banks gør.
Selv generalen måtte jo henvise til Nordeas sats for at få den, og reelt er hans lån dyrere end Nordeas Boligkøbsprioritet, da der ikke er tilkoblet en budget/opsparingskonto med 4,75% i rente til DBs annuitetslån.