Forside Fora Privatøkonomi Bankerne tørrer deres tab af på småsparerne Bankerne tørrer deres tab af på småsparerne

#162410
Forbrugeren

Til MyMoney: Jeg forstår ikke hvordan du kommer frem til en indlånsrente på 5%. kunne du komme med nogle argumenter, eller et regneksempek der understøtter dine (i mine øjne) besynderlige synspunkter.

Hvorfor skulle banken låne penge ud til 2,4% (eks Nordea Prioritet), og samtidig give samme kunde 5% i indlånsrente…. Jeg glæder mig til at høre svaret !!!!Det har noget at gøre med inflationen og skatter. I øjeblikket er inflationen ca. 2,6 % og skatten er på ca. 50 % hvis dine renteindtægter overstiger dine renteudgifter. Argumentationen er helt ude i skoven. Det svarer til at sammenligne hvad er højest et tordenskrald eller Rundetårn. MyMoney kunne med bedre ret skyde på folketinget, da det er dem som har bestemt, at halvdelen af hans renteindtægter bliver konfiskeret af staten.

Jeg giver dig fuldstændig ret, hvorfor skal banken giver en bedre indlånsrente end udlånsrenten. Jeg har et lån i Danske Bank til 1,8 % i rente. Hvis de skulle give 5 % i rente på indlån, så ville jeg selvfølgelig låne flere penge og tjene en masse på det. Det hænger jo overhovedet ikke sammen.