#161368
test

monesieur: spørgsmålet er jo ikke om venstre eller højre fløjen klapper af det ene eller andet. Eller om jeg er egoist eller ikke. Faktisk tror jeg du har svært ved at forhold dig til det jeg skriver. Jeg skriver jo ikke at jeg ønsker et samfund hvor folk dør på gaden.
Men omvendt er spørgsmålet til dig og dine holdninger hvor meget skatten må ha lov at sige? I al den tid jeg har arbejdet er skatte trykket kun steget og selv om den offentlige sektor desvære er vokset med raket fart under det “borgerlige” styre taler S-SF konstant om at væksten i den sektoren skal øges enu mere og “nedskæringerne” skal rulles tilbage.

Det er også et fakta om vi kan lide det eller ej at vi ser at de unge rejser mere ud, hvilket er godt, men de kommer som før ikke retur. Så hvad gør vi for at sikre velfærdren i dk? hvor meget mere kan vi hæve skatten? 100%? Og nå vi har nået 100% hvad gør vi så? Og skal vi diskutere det her ved 60-70-70 eller 90% skatte tryk? Vi kan vel være enige om at lønne eller forskellen på disponibel løn er en incitament til handling?

Forbruger: Jeg er gået over til bare at more mig over de indlæg.