#160612
Anonym

Der er meget forskel på hvad udtrykket dækker over i de forskellige banker. Fælles er at det drejer sig om investering af større midler.

Hos flere banker drejer det sig også om samspil mellem de forskellige aktiver og pensionsrådgivning. Kort sagt alm rådgivning men for mere komplekse ting.Andre steder er det kun investering

Nogle steder er PB gratis og andre steder koster det penge. Fordelene er at du som kunde får rådgivning af en eller flere personer som er normalt rådgiver større kunder.

Ulempe.. hmmm. Man blive jo ofte præsenteret for nogle flere løsnings forslag, og man skal derfor huske at spørge godt ind til tingene og forstå hvorfor rådgiveren foreslår det han/hun gør-

Jeg arbejder selv i Jyske Bank og der handler PB om overblik af en formuerådgivere. denne del er gratis,der kan jeg ikke se nogle ulemper.Det er rådgivning om Pension og Bolig også Hvis der skal investeres penge,begynder det koste noget , og der vil du nok få mange forskellige holdninger til om det er en god ide. Der er min erfaringer at du skal vælge en rådgiver du har kemi og tillid til, så får de fleste noget ud af sparring på dette område.