#159378
Anonym

En privat virksomhed, en bank, må disponere som den vil, når den vel at mærke overholder, kapitaldækningsreglerne i lov om finansiel virksom (LFV) og de retningslinier Finanstilsynet anviser. ‘

Bankens formål er først og fremmest at skabe overskud til sine ejere, aktionærer. Og derfor har banken al mulig interesse tjene penge og begrænse tabet på alle kundegrupper, både privatkunder, erhvervskunder og ejendomskunder.

Hvis du er utilfreds med bankerns dispositioner, kan du bare sælge dine bankaktier. Har du allerede gjort det, eller har du aldrig ejet bankaktier, har du ikke noget at skulle have sagt i forhold til bankens dispositioner.

Er du som kunde utilfreds med de lånemuliger banken giver dig, eller den indlånsrente du kan få, jammen så stem med fødderne. Vælg en anden bank med et bedre tilbud!

Mener du at bankens kreditvurdering er forkert, jammen så vælg en anden bank! Dog vil jeg sige til dig, at hvis du render rundt med 3 børn og et rådighedsbeløb på 8.000 kr., så vil du med meget stor sandsynlighed gå forgæves uanset i hvilken bank du spørger.