#159320
OBS

@bsdp:

En god start kunne jo være at få betalt det studielån ud så I er gældfri. Hvis det kun drejer sig om 26.000 kr. så kan det jo ikke tage mange måneder at få ud af verdenen hvis I er i stand til at have et overskud på 6.000 kr. om måneden. Men der skulle måske have stået 260.000 kr.?

Derudover synes jeg faktisk ikke at 14.000 kr. i rådighedsbeløb om måneden er noget sindssygt stort beløb for en familie på 5. Det er jo under 3.000 kr. om måneden pr. person, og det er bestemt heller ikke billigt at være husejer. Der dukker jo løbende udgifter op og der er kun en selv til at betale. Bor I til leje hvor I bor nu?

Som et lille eksempel på at det ikke er billigt at være boligejer kan jeg da bruge mig selv. Jeg ejer en lejlighed som jeg har ejet gennem de sidste 13 år og hvor der løbende har været udgifter til diverse projekter, f.eks. nye vinduer, altaner, renovering af opgange, nyt badeværelse m.v., og nu står jeg så foran at skulle renovere resten af lejligheden. Når jeg er færdig med det har jeg regnet ud at jeg faktisk vil have brugt hvad der svarer til i omegnen af 2.000 kr. om måneden på vedligehold og istandsættelse hver eneste måned siden jeg overtog lejligheden.

Derudover står jeg faktisk også foran at skulle udskifte min vaskemaskine som er gået i stykker (en af de klassiske udgifter der dukker op) og sådan en ny maskine koster jo snildt 5-6.000 kroner.

Så det er desværre nok ikke helt urimeligt af banken at kræve et større rådighedsbeløb.