#159144
test

uha tove og michael
det er jo en svær disksusion. Børn kommer jo ikke altid helt planlagt og hvad er styr på økonomien? Jeg ville jo heller adressere et andet problem og det er den her med hvad der er nødvendigt og hvad man ikke kan undvære. Køber man kun det som man ikke kan undvære i stedet for det man har brug for kan man virkelig leve på en sten.
Børn er ret ligeglad med ting og materielle goder. De vil heller ha nogle forældre som har tid til at lytte til dem og ikke skiver tåbelige indlæg på nettet. 🙂

nå men frisk på og held og lykke med den ekstra nye. Køb bleer på tilbud eller i aldi, skaf alt det brugte tøj i kan og genbrug en gammel barnevogn. så behøver det slet ikke at blive så dyrt. Det har vi gjort i stedet for at låne den gang vi fik vores første barn hvor pengene også var små.

man spare rigtigt mange penge over et livsforløb hvis man kan undgå at købe på afbedrag og eller alle de små dumme lån på 10-30.000 kroner. Bare i stiftelses omkostninger er det slet og ret fordyrt i forhold til at spare pengene op før man bruger.