#155520
Anonym

Lån og sparbanks betingelser for dankort:
2.4 Maksimumforbrug
Du må kun hæve kontanter eller købe for det beløb, der står på
kontoen, medmindre du har aftalt andet med Lån & Spar Bank.

Du har misholdt dine aftaler, så banken kan ophæve din konto uden varsel, og skal igen på grund af misholdelsen ikke give dig renter af dit indestående jævnfør deres almindelige forretningsbetingelser.

Din rente skyldes dog nok at det er en opsparingskonto du har, hvor der ikke er rentetilskrivning for beløb under 50.000,-

Da du misholder dine aftaler (og misbruger kontoen) har banken arbejde med din konto.

Det er helt almindeligt, at bankerne kræver at du har lønkonto i banken for at du kan få dankort. At banken alligevel tillader at du har dankort i banken uden lønkonto, mod at du viser vilje til at overholde dine aftaler, dvs. ved at holde kontoen i plus, kan du se som goodwill fra bankens side.

Må jeg spørge nærmere ind til hvad grunden er til, at du ikke bare hæver penge fra et dankort du har tilknyttet din lønkonto i fjernbanken? Er det fordi du ikke kan få et dankort tilknyttet din lønkonto? Typisk kan man mod et mindre gebyr hæve i andre pengeinstitutter. Nu ved jeg selvfølgelig ikke hvor mange hævninger uden for almindelige kassehævninger i butikkerne du har brug for, men mon ikke det er billigere end strafgebyrerne for overtræk.