#150898
Anonym

Svend, dit indlæg vidner simpelthen om…. Ja mybankers tillader mig faktisk ikke at sige hvad dit indlæg vidner om, men det er ikke noget pænt!

1. For det første går det faktisk ganske udemærket i Finland, nu hvor IT-systemet er implementeret og kører. Jeg anbefaler du nærstuderer segmentoplysningerne.

2. Dernæst så afhænger aktiekursudviklingen af hvilken skæringsdato du vælger. Personligt købte jeg Danske Bank aktier i omkring kurs 40. Jeg er ganske godt tilfreds med den 3-dobling jeg har fået på kursen siden jeg købte.
Ser du tilsvarende på danske banks kursudviling fra 1990 frem til i dag, sammenholdt med kursudviklingen på andre OMX-aktier, er resultaterne ganske gode.

3. Dernæst, så er Irland naturligvis en skuffelse, men det er en lille del af Danske Bank forretningen. Personligt har Irland-problemet ikke megen vægt i min samlede vurdering af danske bank.

Jeg har faktisk en fair value på Danske Bank aktien på 220 kr., dvs. der er potentiale for ganske betydelige yderligere kursstigninger.