#150358
Anonym

Denne tråd hedder: Lån selv med RKI, men handler nu om hvorfor lige netop jeg er havnet i RKI.
Her kan man (hvis man gider) læse de mest hjerteskærende og farvede beretninger om hvor uheldig og uretfærdig livet har været mod netop mig. I disse beretninger er der ingen der kan bevise noget som helst, ej heller hvis jeg har været uansvarlig, så hvis nogen skribent bare skulle antyde dette, er det min pligt at kalde personen sproget værste gloser, eller oplyse at vedkommendes IQ er meget lille.

Må jeg stille et simpelt spørgsmål: Hvad forventer I skyldnere at få ud af at fortælle jeres historie på disse sider? Min overbevisning er ikke en DUT. Der kommer 100% ingen personer med en stor pose penge for at redder en op af suppedasen. Altså er det spild af tid og kræfter, som I burde bruge på at løse problemet.

Som jeg ser det skal man stoppe betalingen af alle afdrag på gæld, hvis gælden stiger selvom man betaler afdrag hver måned.
I stedet — Skriv til kreditorerne og forklar dem situationen, at du desværre ikke ser dig i stand til at betale din gæld længere. (Skriv pænt, høfligt samt gør dig umage, husk det er dig, der har brudt jeres aftale). Henvend dig til personer som kan hjælpe dig og IKKE til nogen som bare snakker dig efter munden. Vær 100 % ærlig når du henvender dig til hjælpere f. eks Advokatvagten i din kommune eller den nye Rådgiverbank af frivillige rådgivere.

Lad være med at bruge din sparsomme energi på det negative. Kan du ikke få mobilabonnement , så vælg det næstbedste. Har du ikke råd til at se 39 kanaler på TV så vælg det næstbedste, Kan du ikke få dankort, kan du få hævekort, er der ikke råd til indkøb af dyre tøjmærker, så køb de billige, du bliver ikke et dårligt menneske af den grund.

Husk på: Det er ligesom en sportskamp. Du kan bruge al energi på at skælde ud på: dommer, tilskuer, modstander, vejret, osv. og tabe kampen eller se hver et lyspunkt og til sidst stå som vinder. Du har medbestemmelse.