#148982
Anonym

Ja det vil jeg også sige. Du/I er blevet advaret i kraftige vendinger, og hvad I så gør herfra det er jeres problem.

Der er ingen grund til I argumenterer videre stolpe og og ned herinde, da det som Michael siger i sidste ende kun er jer selv og banken i skal retfærdiggøre jeres økonomiske dispositioner overfor.

Er risikoen for et prisfald og dermed at I bliver insolvente med 1. mio. kr ubetydelig?

Tja det er så din påstand.

Jeg bemærker mig at flexrenten ligger på 1,7% med udsigt til at stige til 4-6% idenfor en 3-5 årig perode. Dette er ikke gætværk. Det er den almindelige opfattelse blandt økonomer. Flexrentestigninger vil presse priserne ned!

Jeg bemærker mig også at ledigheden er stigende og formenlig vil stige helt op til 200.000 indenfor 2 år. Dette trækker rigtig meget efterspørgsel ud af økonomien, hvilket ligeledes presser boligpriserne.

Endelig så bemærker jeg mig, at Fyn ikke ligefrem er noget vækstcentrum i Danmark. Fyn ser ud til at være et af de områder der bliver ramt hårdest af den stigende ledighed. Det giver ikke gode udsigter for boligpriserne.

Min konklusion er derfor at det mest sandsynlige er i sidder som insolvente med en dækningsløs gæld på 750.000 – 1.000.000 kr inden 3 år. Det er ikke en lille sandsynlighed, søde ven. Det er det mest sandsynlige scenarie.