#148710
Anonym

Kære General

Tak for dine pæne ord… du lyder da slet ikke som et fjols… Som jeg skrev gav jeg vedkommende en mulighed for at stille spørgsmål… det er da klart, at man ud fra de to linier personen skriver ikke kan give råd omkring økonomiske forhold… det tror jeg ikke man behøver en universitetsgrad for at se.

Men at stoppe med at betale lån på baggrund af at nogen mener, at RKI er en ulovlig virksomhed er i mine øjne forholdsvis tåbeligt. Om det så er en TDC-regning på 700 kr. eller en lån på 100 mio. er jo i princippet ligegyldigt.

CITAT: “For nogle familier vil det optimale være at standse alle afdrag, at flytte i lejebolig og holde værdier der kan gøres til genstand for udlæg “off record”, dvs. simpelthen lade gæld være gæld”.

Enig… Men det ved vi jo ikke noget om – du kender heller ikke personens baggrund og skal man til at rådgive folk om at sælge bolig, flytte i lejebolig, “gemme” værdier etc. så er du jo ude i meget individuel rådgivning som krævet et stort kendskab til personens forhold… det får man jo ikke herinde… men generelle spørgsmål kan jo sagtens besvares.

CITAT: “For andre (formentlig flertallet) vil det optimale være at etablere en realistisk afdragsordning med kreditorerne og forhandle en akkord hjem.”

Enig…

Men, du rådgiver jo som en jæger der skyder med spredehagl…. og det er jo også fint nok….

CITAT: “Kort sagt.” JA DET ER SQ FOR SENT DU… “Det er meget individuelt afhængigt af familiens situation, hvad der er det optimale, men det forstår uintelligente inkassofolk som du (der ikke har evner til andet end at stemme dørklokker) nok ikke! ”

Tja, hvis det ikke er en uintelligent bemærkning såååh…..

Vi stemmer ikke dørklokker. Det er de færreste der gør det idag… men har da kendskab til enkelte “rigtige” inkassobureauer der gør det stadigvæk. Men jeg er da enig i at det er afhængigt at personens situation… tror jeg er slået fast nu. :o)