#148538
Anonym

Tak for svaret. Jeg har faktisk lavet budgetter for os hver især som det ser ud nu med vores nuværende lejligheder. Og så har jeg lavet budget for os begge som det ser ud hvis vi flytter sammen og det er der vi vil have 30.000 (sandsynligvis 33.000 da jeg stiger et par tusinde i løn om et par måneder og da kørselsfradrag og skattereform vil have indflydelse) til dækning af nye boligudgifter samt forbrug. Vi burde derfor sagtens kunne finde de 9.500 kr. til forbrug, hvis vi er realistiske og så har vi mindst 20.000 til boligudgifterne mv. Jeg har desuden lavet et budget i fht. hvordan det ser ud om 5 år når vi er gældfri og der vil vi jo have 10.000 kr. mere pr. måned, selvom vi regner med det mindre fradrag vil vil få pga færre renteudgifter til lånene.
Vi har lavet en aftale med Nordea og skal derned og snakke med dem om et par uger.
Vi har også i sinde at flytte sammen selvom banken siger nej til lån, men når man brænder efter at komme lidt væk fra København og der i øvrigt er luft i økonomien til det, så håber vi selvfølgelig at vi har en chance. Især fordi vore lejligheder ikke rigtig er store nok til at vi kan være der, og jeg har en hjemmeboende teenager der tager en del plads og i øvrigt også trænger til at komme væk fra København.

Det der kan blive vores problem er vores gæld. Heldigvis er gælden i banken på bilen og ikke i tvivlsomme finansieringsselskaber, og det håber jeg da taler til vores fordel.