Forside Fora Privatøkonomi Hvad er den bedste investering og hvor det billigst at samle alt ? Hvad er den bedste investering og hvor det billigst at samle alt ?

#148372
Anonym

Først og fremmest skal i ikke regne med at kunne lægge forbrugslånet sammen med andelsboliglånet eller boliglånet. Løbetiden er netop kortere, fordi der ikke er nogen værdi bag.

Da jeres forbrugslån formentlig sluger en del penge pga. den korte løbetid, kan det være “billigere” for jer at købe en andelsbolig, låneforpligtelsen er ofte ikke ligeså stor som på en ejerlejlighed. Men ofte er der jo ingen sammenhæng mellem indskud og den månedlig boligafgift i en andelsbolig, hvorfor det kan være svært at sammenligne. Derudover er en del andelsboliger stadig overvurderede, imens mange ejerlejligheder allerede er faldet drastisk i værdi.

Men det fornuftige ville jo være at få forbrugslånet ud af verdenen først. For at forkorte denne proces kunne i flytte i en billigere lejebolig for 1-2 år, hvor besparelsen enten sættes ind på lånet eller spares op.