#147884
Anonym

Tak for jeres svar! Og tusind tak til general prier for at stille det op så jeg forstod det, både med min nuværende økonomi og gode råd mht. bolig!

Bookede et møde i banken i morges, brugte jeres oplæg, og kom gladere ud end jeg gik ind!

Har fået lagt mine forbrugslån sammen til en rente på 7,25% og samtidig sat afdraget op til 4500 kr pr måned, så er gældfri om nøjagtig 2 år! (klippede mit dankort da jeg blev 19, og har på 7 mdr afdraget 48.000 på min gæld, så min bankrådgiver var nem at arbejde med:-) Har, når jeg om 2 år er gældfri, mulighed for forholdsvis hurtigt at spare op til de 5% som min rådgiver ligesom jer sagde var nødvendigt, så er ret positiv mht fremtiden.

Tak for spark bagi:-)

Til iGuders kommentar om bankens skyld i min gæld; nej- det var bestemt ikke min bank der tvang mig til at underskrive hos de 2 andre selskaber, pointerede bare at det, efter min mening, er en smule skuffende at enkelte bankrådgivere får startet den onde spiral når man ikke er gammel nok til at vide bedre. Havde ikke engang overvejet tanken om at låne penge og få kassekredit da jeg fyldte 18, men min rådgiver fik det til at lyde som noget “alle gjorde” og sagde glad ja- lokker jo bestemt. Da jeg så først sad i saksen, var den altså svær at komme ud af! Lånene hos de andre selskaber optog jeg efter min tidligere udlejer snød mig med mit depositum og stak af med 36.000 som jeg havde sparet op over et år. Var herefter nødt til at låne til et nyt depositum, og denne gang ville banken ikke hjælpe, og så var mine muligheder at bo på gaden, eller finde en anden mulighed for at få penge til et depositum! Ufornuftigt- bestemt! Men tager konsekvensen af det idag, og det er lige netop derfor jeg rådfører mig i dette forum- ikke for at høre hvor ufornuftig jeg har været!