Forside Fora Privatøkonomi Urimelig rente i forbindelse med indfrielse af lån Urimelig rente i forbindelse med indfrielse af lån

#145194
AnetteN

Hej igen.

Som afslutning på indlægget kan jeg fortælle, at min bank tilbagebetalte mig renterne. De mente stadigvæk ikke at de havde lavet en fejl, bortset fra at min rådgiver medgav mig, at han burde have rekvireret en kopi af købskontrakten. Men fordi jeg var en god kunde og fordi han mente, at jeg ikke skullle bøde for fejlen, uanset hvem der havde lavet den, tilbagebetalte de mig pengene pr kulance. Og det er jeg rigtig meget glad for. Jeg har for øvrigt altid været glad for min bank og har altid ment, at jeg havde en god rådgiver. Hvilket jeg her er blevet bekræftiget i.

Til andre som står og skal sælge bolig: Sørg for at dit pengeinstitut får en kopi af købsaftalen, så kommer du ikke til at stå i samme situation som jeg. Eller gør som jeg ikke gjorde: læs også det med bitte småt. Jeg var sikker på at både ejendomsmægleren (der også fungerede som min advokat)og min bank havde styr på alle paragrafferne, men det havde de ikke.

Tak til jer som svarede og som prøvede at hjælpe mig med mit problem.

Venlig hilsen

Anette Nygaard