#143616
test

jeg er måske lidt gammeldags men hvis i virkelig vil ha et barn sammen er det kun A og så at gifte jer der dur. Giftemålet er den billigst, letteste og mest fair måde at regulere både jeres formueforhold og jeres “ret” og pligt i forhold til jeres barn.

Personlig har jeg aldrig fatte de mennesker der levere på polsk og har børn. Ej heller de menneske der levere sammen uden at have fælles økonomi.

Sidste skræk eksempel jeg har oplevet relateret sig til at hvis man ikke er gift kan man heller ikke blive skilt. Så hvordan smider man den ene ud af det fælles hus?

Jeg må naturligvis lige ta forbehold for at du evt. er lever sammen meden der har “finax” eller “lotto” økonomiske træk. Så vil jeg helt klart stadig foreslå A men med den modifikation at du udbetaler ham lomme penge. 🙂

Jeg og min nu værende kone kørt faktisk med model A fra før vi fik børn blev gift og det har aldrig givet problemer. Vi diskutere alle større udgifter der kun afskaffes hvis den enes ønske er større ind den andens modvilje. At jeg så altid har tjent mest til for 11 dage siden tror jeg ikke har ændret på at det har været rart ikke at skulle diskutere hvem der skulle betale hvilken del af fredags slikket som alle andre løsninger ofte ender i.

i øvrigt held og lykke med både det ene og det andet projekt. Har selv 3 stykker

ps vi har dog være vores løn konto