#138974
Anonym

Helt enig i at bunden ikke er nået endnu! De huser jeg kikker på har ofte ligget mellem 200-600 dage hvilket siger noget om den situtation folk sidder i. Men ofte kan prisen på huse ikke rykke længere ned da folk sidder med gæld i det.
Har et hus i århus jeg gerne ville have købt til 1.6 millioner men vedkommende havde købt det for 1,5 million tilbage i 1996 og havde et lån på huset dagens dato til 2.1 million! Så vi vil se mange tvangsauktioner i fremtiden.

På den anden side er det nu jeg har mulighed for at få en lav rente (hvis jeg så kunne få lånet), og her er jeg ikke sikker på situationen om et år?

Jeg regner med at kunne afbetale huset med lejeindtægt samt min løn når jeg er færdig uddannet på max 20 år og derefter sælge det. Da huset til 90% bliver finanseret gennem lejeindtægt er det ikke vigtigt for mig hvor meget huset er værd om 20 år. Uanset hvad vil det give gode penge i kassen.

Synes også det er godt at bankerne ser siger nej og ikke er så vilde med at låne penge. At folk er i den gældsituation er trods alt til 90 % bankernes skyld. Mine kammerater fik da en opringing fra banken hvert år når friværdien var steget om de ikke skulle købe ny bil.

Uanset hvad vil jeg skrive om mine erfaringer om en måned eller to hvis jeg har fået lånet og købt hus (eller ikke).