#138136
Anonym

Jeg ved ikke om det er mig der misforstå den her http://mybanker.dk/bank/nyt_laan/boligkassekredit/?bank_pris=HOEJESTE&bank_kolonne=AAOP_EFTER_SKAT# men jeg synes da ikke helt at den liste er rigtig, hvis man skal opfylde nogen krav for at få den rente, altså kravet er at man skal være belånt under de 80% af bolig, det er jo et krav, og der fremgår ikke.

Misforstå mig ikke, listen i sig selv giver høj værdi fordi bankerne kan konkurrer hinanden imellem, men det er jo ikke en rente jeg kan få som standart, og derfor giver det jo ikke mening at rentesatsen uden “særlige betingelser” ! for det er jo betingelser.

Nu er det ikke for at træde nogen over tæerne, men jeg finder det lidt sjovt at svarene her, at det jo næsten er logiks at banken jo først lige skal vurdere min økonomi, og så derefter kan de så give dig en rentesats, hvorfor er der ikke en fast rente for alle, de prøver at få det til at fremstå som om det er en standart pakke man køber hos banken, men renten, den skal vi lige kigge på, hvorfor finder vi os i det som forbruger !! 🙂