#137522
Anonym

Nej jeg hedder ikke John, og har ingen relationer til lokalbankerne.

At du har startet denne tråd, giver dig ingen særlige rettigheder til at bestemme trådens videre forløb og indhold!

Jeg ytrer mig som privat person, motiveret af at jeg er aktionær i Danske Bank og Nordea.

Jeg kan ikke se hvorfor man skal erstatte jeres vanvittige spekulationseventyr, bare fordi i tosseglade ikke har undersøgt investeringsproduktets karakteristika forud for købet.

Mange af sagerne om garantikapital og Scandinotes, vedrører krakkede banker, eller banker, hvor erstatningssagerne kan køre bankerne ud over kanten. Hvem samler op, og bærer erstatningsforpligtelsen videre (hvis vi nu for et øjeblik antager, at I rent faktisk havde en sag)? Det gør statsselskabet Finansiel Stabilitet A/S. Hvem betaler regningen? Det gør Det Private Beredskab (som hæfter med op til 20 mia. kr).

Danske Bank og Nordea finansierer omkring 50% af gildet i Det Private Beredskab, så ultimativt risikerer disse to veldrevne banker (der jo kun har givet sober og god rådgivning og ikke solgt så meget som et Scandinotes bevis til private landbytosser) for en del erstatningen.

Dette har absolut ingen rimelighed, og i det lys er jeg særdeles tilfreds med at der er 99,999% chance for I taber kommende retssager om både garantikapital og Scandinotes!

Der er ikke noget at komme efter!