#137396
elkaya

Ja, men så er det måske derfor jeg oplever bankerne værre end inkvisitionen. Kunderne er ikke længere tæt knyttet til banken som ikke kender kundernes inderste hemmeligheder, så derfor prøver de nu i dag at aftvinge kunderne den slag oplysninger.

De skal ikke blot vide relevant økonomi for mine engamenter. Nej, de skal vide mine holdninger til snart sagt alt mellem himmel og jord. Så er det også nemmere at sætte ind med målrettet beskydning af kunderne for at få afsat alverdens finansielle instrumenter til almindelig dødelige kunder, som mig selv, der ikke fatter en forrygende fis af alt det gøjl der udtænkes og som kunderne bildes vil forgylde deres tilværelse.

Det er da for nemt at vil man skifte bank så starter de med spørge efter det man har. Så kan de udregne et tilbud lige i underkanten. Ligeså med forsikringer. Fortæl mig hvad du og jeg skal gi’ dig et tilbud. Med den holdning så er jeg drejet rundt på hælen og gået min vej igen. Det er så gu da for let på den måde at tro kunderne er idioter der lægger alle kortene på bordet forlods.