#137244
elkaya

Fra mine tre årtiers kendskab til den internationale shippingverden ved jeg at Thomas Andersen og tidligere hans far har gjort et fantastisk godt stykke arbejde ikke kun i betjeningen af inden- og udenlandske rederiers skibe, men for hele skibsværftsindustrien
ligesom familien Ørskov nu gør det og har gjort det i Frederikshavn og familien Maersk-mcKinney Møller på Odense Stålskibsværft Lindø, som jo desværre nok ender med at må opgive kampen i takt med at deres sande forsvarer Hr. Møller ikke kan vedblive med at svinge taktstokken i koncernen.

At nogle opkomlinge i RealDania og undskyld mig udtrykket “skidesprællere” skulle få held til at ødelægge dette sande mesterværk i strid konkurrence med klodens øvrige værfter, ville være en sand skændsel af vores nations så stolte traditioner på skibsværft området.

Må fanden tage de galninge, som kan støtte sådan noget “landsforræderi” og ka’ vi så få de midler tilbage i lommerne på realkreditforeningernes medlemmer, inden dette politisk skabte misforster, der åbenbart hverken er forening eller fond og formodentlig uden for enhver rækkevide inenfor lovens rammer, laver mere skade i samfundet.