#137224
elkaya

Min broder er i autobranchen og jeg hører fra ham at at de nævnte selskaber altid forsøger sig med brugte reservedele i forbindelse med udbedring af skader.

Så hvis din bil er ny og du gerne vil beskytte og bevare værdien af din bil i tilfældet af et uheld, så skal du nok tænke dig om to gange inen vælger netop de to selskaber.

Du skal ligeledes overveje om du tilhører en gruppe i de to selskaber som kan være mere uheldige end den gruppe som thsv tilhører, da de opererer efter gensidigheds princippet.
Hvis du er en habil og ansvarsbevidst bilist, men af forsikringsselskabet vil blive placeret i gruppen af skrupelløse gaderacere, så har du risikoen for at du skal efterbetale høje præmier, når skadeåret er opgjort af selskabet, og du skal så nok også forvente en højere præmie i de to selskaber og formodentligt også i andre selskaber alt efter hvor mange års ancinitet du har som forsikringstager på et køretøj her i landet.

Som du sikkert også ved, så er det ikke altid det som ser billigst ud, der er også er det billigste i virkeligheden. En prisforskel må altid afvejes overfor om den ene leverer et dårligere produkt end den anden og om den anden eventuelt leverer det samme produkt som den første, men blot mener at skulle have større avance på det samme produkt.

Begge scenarier kan i virkeligheden vise sig at være for dyre – ligesom nogle råd også kan vise sig for dyre i virkeligheden, hvis de er givet af en snævertsynet entusiast af netop den anbefalede leverandør.