#137096
Anonym

Tak for svar.

vi var i banken, men jeg ved ikke om jeg blev så meget klogere. Angående det lille lån til bryllup fandt vi i hvert fald frem til, at vi bruger kassekreditten, jeg har 40t og min kæreste 20t, så det skulle dække, og det var også bankens anbefaling.

ang. lånet foreslog de at vi lægger det om til dels et F3 eller F5 lån, til en rente på 4% m løbetid 20 år (1, noget mio, har ikke tallene lige her) og så en boligkredit på 310.000 med en rente på 6,85, som var det vi havde på vores boliglån tidligere med 10 års løbetid. På denne sætter vi så måske 10.000 ind ekstra pr mdr, som lånet så nedskrives med løbende. Det sagde hun ville spare os 8-10 år, og ville forhøje vores mdr beløb med 300 kr. Jeg kan ikke huske hvad besparelsen ville være i kr, men lyder det nogenlunde ok? Man føler sig så dum når man sidder der, og jeg synes det er så uforståeligt. 🙁 OG stoler heller ikke helt på banken, de skal jo selvfølgelig tjene penge. Når vi lægger realkreditlånet om til et Flexlån, er det så ikke en god “gevinst” for banken? Omkostningerne for det hele var 15t sagde hun.

Vi får papirerne sendt hjem til underskrift, så får jeg de nøjagtige tal. Ville I skrive under? Eller tjekke med en anden bank?