#134598
Anonym

Prøv lige at tænke jer om, så ved i godt hvorfor I umuligt kan finansiere en bolig i jeres nuværende situation.

1. Bankerne har de vanskeligste forretningsbetingelser i 70 år.

2. Bankerne magler penge at låne ud. Den danske banksektor under et har indlånsunderskud på 600 mia. kr, som det er vanskeligt løbende at refinansiere i udlandet.

3. Grundet 1+2 tager bankerne kun de bedste nye kunder ind. Resten afvises. Google eventuelt artikler som “banker stavnsbinder deres kunder – kun de bedste kunder kan skifte”.

3. I starter allere som udgangspunkt med at være insolvente med 240.000 kr, og vil herefter købe bolig i et marked hvor priserne forvenstes at forsætte med at falde ind i 2009 og måske også 2010.

4. Hvis der pludseligt sker noget udforudset og i skal sælge i det nuværende sure marked skal I af med 100.000 i salgsomkostninger til ejendomsmægler + eventuelt yderligere afslag. Så er jeres gæld mindst 340.000

Hvordan i alverden kan I på nogen måde forestille jer, at i kan låne til at købe bolig i det nuværende sure marked, hvor bankerne er på vej tilbage til gode gamle dyder om rettidig omhu, forsigtighed, at man selv sparer op så man har lidt til udbetalingen.

Der er et “kæmpe regimeskift” på vej i bankmarkedet, men det har de fleste bankkunder endnu ikke opdaget! Vi vender ikke foreløbig tilbage til bolig-hype-dagene!