#134160
Anonym

Hej alle – og tak for Jeres forslag.

Lad mig lige kommentere dem fra toppen og ned 🙂

Kassekreditten er min umiddelbare tanke, da det trods alt ikke er 200.000, jeg står og mangler.

Jeg har måske ikke udtrykt mig tydeligt nok. Bilen bliver ikke kun brugt til firmakørsel, men også til og fra skole, da jeg bor godt 25 km fra skolen. Da jeg har behov for bilen til firmaet, og dermed har den stående, vil det være dyrere at tage offentlige transportmidler – samtidig ville det tage mindst to timer ekstra hver dag i transport; to timer, som ville gå fra lektier og arbejde i firmaet.
– Jeg får jo også kørepenge udbetalt af firmaet, så bilen er “næsten” gratis, så længe der ikke er større reparationer på den.

Studielån… Ja, måske. Jeg har det bare ikke så pokkers godt med dem, da jeg i familien har flere tilfælde af personer, der i en alder af 40 stadig betaler tilbage på deres studielån. Jeg vil dog prøve at undersøge mulighederne (og faldgruberne) ved det.

Flytte hjem til mine forældre… Ja, hvis ikke de var flyttet 275 km væk, så var det oplagt, men så bliver det sgu for dyrt 😉

Mine forældre er ikke i en situation, hvor de kan låne mig penge, da de netop har købt hus i august 2008 – så de sidder rigeligt stramt i det. Jeg er af princip heller ikke meget for at låne penge af familie og venner.

Det er – desværre – ikke en mulighed at lukke firmaet ned, da min far (og jeg selv, til dels) skal have løn af det i en periode. Vi har også en del projekter kørende, hvor der kommer penge ind, når vi er færdige. Derfor er et andet fritidsjob heller ikke “bare lige”. Desuden er firmaet og dets produkter vurderet til mellem en halv og hel million kroner – så bare at lukke ville være uklogt. Vi har forsøgt at sælge, men finanskrisen kom lige i vejen…

Mange tak for Jeres bud – det er da helt sikkert fornuftige folk, der sidder herinde og kigger 🙂