#131516
Anonym

Tak for linket, det fik de fleste begreber på plads.

For mig er det jo rigtig mange penge, og jeg gambler helst ikke med dem.
Det kan man næsten se udfra den sikre 6% obl.
Men jeg er klar over at der kan være rigtig mange penge at spare ved at vælge det rigtige på det rigtige tidspunkt. Jeg aner bare intet om det. Det er jo ikke sådan at dette er noget man lærer i folkeskolen og lønnen er heller ikke alverden idag.
Jeg skal hilse at sige de bliver tjent temmeligt surt. Det ville være rart at have en nogenlunde alderdom i ro og fred og ikke en kæmpe gæld som følge af en elendig bankrådgiver (som forøvrigt er et utroligt dårligt ord, da han i mine øjne kun varetager egne og bankens interesser) Ydermere har jeg læst adskillige tråde med skræk historier om den blinde tillid til bankrådgivere.. Jeg husker et citat der er som følger: Tillid er godt, men kontrol er bedre.

Er der ikke nogle råd og gode beskrevne eksempler inden jeg kaster mig over en anden lånetype? For mig er det ellers som at spille dart med bind for øjnene, næsten..

Hvad er attraktivt lige nu og hvorfor? Skal man vente og på hvad?

Ydermere er jeg ikke særlig begejstret for det hidtidlige forløb i banken og jeg ER blevet tørret godt og grundig da jeg valgte at bygge om. Renterne blev flere procent dyrere end nødvendig og stiftelse og andre omkostninger kunne have været meget billigere. Og det er jo ikke sådan at de selv ringer og siger at det kan vi gøre billigere… Dette får mig til at overveje en anden bank. F.eks morsø bank og BKI da de er i top 10 på mybanker i skemaerne..