#131336
Anonym

Jeg arbejder med at finde investorer til virksomheder og til et film projekt.

Det er ikke min opfattelse, at man ikke kan finde penge. Der er mange investorer der ønsker at smide penge efter virksomheder, hvis de kan se muligheden for at lave profit.

Vores virkelighed er i virkeligheden et spejl på os selv. Hvis noget ikke lykkes skyldes det, at det vi sender det forkerte ud og dermed modtager man afvisninger.

Vi kontrollere vores virkelighed, når vi opdager, at verdenen er et spejl på os selv. Dermed kan man ændre på virkeligheden ved at ændre på sig selv.

Sagt på en anden måde.

Det man skal spørge sig selv om. Er man attraktiv for en investor? En god idé er at finde ud af hvordan investorer tænker og blive det de ønsker. Når man er attraktiv vil de jage dig.

Lidt som en kvinde der er super lækker og bliver overfaldet af fyre der giver hende tilbud. Hvem ønsker du at være? Den desperate fyr der bliver afvist igen og igen eller den lækre kvinde der kan vælge og vrage af bejlere?

Jeg har investorer der spørg mig, om jeg kan finde nogle virksomheder der overholder deres kriterier. Jeg jager virksomheder, der er attraktive og andre gange jager virksomheder og film selskaber mig for at jeg skal hjælpe dem.