#130048
Anonym

Forsigtig:

Nej selvfølgelig opfører man sig ordentligt, også selvom man ikke er enig.

Jeg har også haft med salg af serviceydelser og gøre i mange år, og jeg har altid sagt til mine sælgere – det er ikke torvet lørdag formiddag dette her, men spørgsmålet om at opnå relationer og et langvarigt forhold med gensalg og gensalg. Desværre er der mange firmaer der kun tænker på nye kunder – skidt med de gamle.

Hvis du har adgang til Jyllands Posten for idag søndag den 2.11. så prøv og læs et indlæg af fremtidsforskeren Rolf Jensen , Dream company der handler om banker

“Når rollerne byttes om, går det galt” …
“Lad os tage rollerne i storytelling som de bør se ud i banksektoren: Hovedpersonen er kunden. Hjælperen er banken, der er loyal overfor kunden. Krisen viser , at rollerne er byttet om.”…………….

Det er jo godt vi lever i et samfund så vi selv kan bestemme hvem vi vil bruge. Du har “fyret” FIH. Jeg har “fyret” Danske Bank for ca. 10 mdr. siden da de talte nedladende om en af deres konkurrenter Northern Rock, og dermed mig ,der bl.a havde valgt dem som delvis bank.
I øjeblikket overvejer jeg at fyre en sparekasse her i Østjylland, der ikke lever op til mine forventninger i deres måde at behandle mig på.

Kunne ikke få adgang, da jp’s registrering åbenbart ikke virkede, men overskriften siger en del om din pointe.

Lyder som bruger en fornuftig forretningsstil, du bruger i din virksomhed – den kan kunderne kun være tilfreds med. Jeg bruger selv, når jeg erkunde, at komme med en reklamation på en god måde, da det i langt de fleste tilfælde giver det bedste resultat for begge parter.

Dygtige forretningsfolk kan vende en reklamation til en god reklame med lidt omtanke. Bare synd FIH ikke forstår det… stod i hvert fald med den fornemmelse/tanke, at FIH mener, at kunderne er til for dem