#126252
kallesoe

Hej Allan

Tillykke med at du er tilfreds med din nye bank.
Selvfølgelig er jeg sur over Swedbanks behandling, men jeg forklarer jo også hvorfor.

Som sagt synes jeg det virker underligt, at en seriøs bank har 2 principper.

1. Swedbank låner ikke ud til folk med 2 huse.
En seriøs bank kigger i mine øjne på folks økonomi inden de beslutter sig at afvise folk – der kunne jo også være muligt at kunden rent faktisk har mulighed for at betale for 2 huse.

2. Man vil kun have kunder, der kan møde op personligt – og så har man kun 1 filial i DK.
En seriøs bank kan sagtens vurdere folk på deres økonomi og udfra telefonsamtaler. Banken afskærer sig fra kunder fra det meste af Danmark med en sådan regel. Det synes jeg ikke virker seriøst.
Jeg har selv en lokal bank i den by, hvor jeg arbejder – jeg går faktisk forbi banken hver dag, men jeg har aldrig mødt min bankrådgiver face-to-face – og alligevel har jeg et fremragende forhold til min bankrådgiver, så det virker altså i mine øjne lidt gammeldags at have et sådant krav og komplet unødvendigt.

Du er jo ikke ramt af disse i mine øjne lidt underlige regler, og så kan du jo være tilfreds – jeg synes bare at reglerne virker tåbelige, men det kan vi jo være uenige om.

Mht. Roskilde Bank, så forstår jeg jo godt at bankerne er forsigtige, men det er jo ikke på de almindelige huskøbere, som banken har tabt flest penge på, men på de enormt store byggeprojekter de har involveret sig i.

mvh. Bjarne