Forside Fora Bolig og realkredit Køberbevis Køberbevis

#121500
Anonym

Allerførst endnu engang tak for jers svar omend de stikker lidt i hver retning.

Jo der er pt. stor mangel på dagplejemødre i de kommuner på midtsjælland hvor vi søger. vi har derfor også afleveret kopier af jobopslag fra kommunernes hjemmeside samt de annoncer de har haft i lokale aviser som vi pt. får tilsendt pga. boligannoncerne sammen de de øvrige papirer til banken. (vi venter pt på svar fra Sydbank som har lovet at tage højde for kommende indtægt og som iøvrigt har oplyst at de regner med ca. 10.000 kr. i rådighedsbeløb i vores tilfælde) Og jo jeg har 10 års erfaring på området fra tidl. ansættelse på spædbørnsinstitution i Fyns Amt.

Vi har selvfølgelig også givet banken en masse dokumentation for manglen på ferielejligheder samt kopier af de pressemeddelelser som Foreningen af Dansk Landboturisme og afdelingschef Geir Aasgaard Hansen fra den nationale turismeorganisation VisitDenmark har udsendt om den stigende efterspørgsel på landboturisme.

Vi er bare lidt i tvivl om hvad vi kan forvente at banken mon når frem til at ville låne os, og ville derfor høre jer om hvad vi kunne forvente os så vi ikke blev “snydt”. Hertil kommer hvilken rente det vil være rimeligt at acceptere når nu vi selv ligger 500.000 kr.

Mvh. Christel