#118926
Anonym

Når du skal snakke med banken, så ville det være godt at sige at gælden er på 83.000 OG FALDER MED 2.000 OM MÅNEDEN (eller hvad det nu er). For som Michael siger så er banken meget interesseret i at låne penge ud hvis de tror på at de får dem igen. Hvor meget du afdrager den samlede gæld med ville nok osse have været relevant at fortælle her for at virke seriøs.

Og så spørger du ‘hvilken bank’. Jeg synes du skal glemme modviljen mod din nuværende bank. Hvis dine samlede økonomiske forhold er sådan at det ligger på kanten af hvad en bank vil tage, så har du bedst chance i en bank der kender dig for ‘god opførsel’. Senere – om et år måske – er det langt nemmere at flytte det hele til en ny bank du bedre kan li og til en bedre rente.

“Jeg har noget diverse kreditkort-gæld til 28-36% åop. Kan I give et bedre tilbud?” Ja, så foreslår de dig måske 14% – kun lige netop nok til at være billigere når stiftelsesomkostninger medregnes.

eller

“Jeg har et forbrugslån i nabobanken til 14%. Kan I give mig noget bedre? Her er kontoudtog for det sidste år, så I kan se at jeg plejer at betale til tiden.”