#118358
Anonym

Æhe jeg havde sådanset afsluttet den fra min side, men du skulle absolut argumentere videre. Men ja lad os da lukke den, jeg kan bare sige du ikke er kommet med nogen som helst overbevisende argumenter.

Faktum er stadig, at der findes en lang række lokalbanker, som er billigere end Danske Gebyrbank, illustreret ved Gebyrgrippen Strårup, mens der selvfølgelig også findes lokalbanker som er dyrere.

Det er også stadig et faktum, at hvis der kun er meget få konkurrenter i en branche, så bliver prisniveauet i branchen meget højt, mens mange konkurrenter betyder, at prisen konkurreres ned. Derfor synes jeg du skal anerkende og glæde dig over, at det er lokalbankerne, og specielt de agressive af slagsen, som har presset selv gebyrhøgen Straarup til at sænke gebyrerne og indsnævre rentemarginalen. Uden dem ville prisniveauet være helt anderledes.

Jeg vil nu fra min side lukke denne afsporede debat, men forinden vil jeg udtrykke en vis forundring over at (så vidt jeg kan se) så kommenterer Michael aldrig på debatter Beardo er involveret i, mens Beado aldrig kommenterer på debatter Michael indgår i. Har vi at gøre med et tilfælde af personlighedsspaltning? Bare en tanke…