#118236
BluntZ

Det var nu heller ikke fordi det var det eneste rigtige at gøre. Din metode med at søge nettet er også fin. Måske ikke for Fru Jensen på 50, der vil bygge sin drømmebolig, fra sønder hygum, der aldrig rigtigt fik lært “det der med inder-nettet”.

Men jeg synes det er bemærkelsesværdig, at du så selvsikker ved, at en Uvildig privat rådgiver ikke kan skaffe dig bedre vilkår end dem du har idag, også uden at du nogensinde have prøvet en? Måske de var en tand skarpere end dig grundet deres kendskab og baggrund i branchen?

Det er da heller ikke for sjovt, at en virksomhed der skal købe ny kontor bygning til måske 3 mio, benytter sig af Finansrådgivning…. Ja de laver vel knap nogen større investeringer uden?

Man kan ikke vide alting selv, eller være bedst til ALT. Jeg synes NETOP, at folk der søger UVILDIG rådgivning tager ansvar for deres økonomi, i og med det gerne skulle lede dem til bedre indsigt, forståelse og eventuelt vilkår.

Den der “Far ved bedst” attityde kommer du ikke langt med i livet Michael. Er der på nogen som helst punkter du kaster håndklædet i ringen, og siger: Det ved jeg sku ikke nok om? (Sandsynligvis ikke, da jeg har læst flere af dine indlæg)

Det er der folk der gør, ved deres låne- Typer, -Vilkår, og -sammensætninger, og fair nok med det. Så tager de jo NETOP ansvar for deres økonomi, ved at hyre en hjælpende hånd.

Det kan jo også være dit som så ofte ytret twistede syn på folk der spørger dumt på forumet, eller som i dette tilfælde, hvor det muligvis er folk der kan drage nytte af lidt Uvildig rådgivning.

Det bliver aldrig “Det eneste rigtige” og jeg er da sikker på, at uvildige rådgiver også vil løbe ind i folk/kunder, hvor de reelt må melde ud, at de ikke kan gøre det bedre for given kunde. Men det er jo klart der er en målgruppe de på den anden side kan gøreen masse for.

Jeg kunne da levende forestille mig, at en uvildig rådgiver kan se ud fra kundens personlige papirer og situation, om han reelt har noget at tilbyde….Ellers er det ihvertfald den forkerte rådgiver man har fat i.