#118230
BluntZ

Nul topskat, Jeg er ked af at sige det….men du misforstår.

Mit indlæg handler ikke om hvorvidt det er 2 mio. eller mere….derimod vilkårene der kommer til at gøre sig gældene ved den udbudte og valgte låntype.

Det er her det bliver for teknisk for mange, at selv skulle forhandle sig til bedre vilkår. Ofte er det jo væsentlig nemmere at forhandle, for de personer der har indgående kendskab til produkternes/Lånenes vilkår og sammensætning. Det kunne være via erhverserfaringer fra sektoren, der gør, at de har dybdegående kendskab til, hvor pengeinstitutterne er villige til at klippe en hæl og hugge en tå. De burde som udgangspunkt vide væsentlig mere end Hr. & Fru Danmark, og undertegnede ikke mindst.

Dertil kan vi så tillægge den gruppe, der ganske simpel ikke kan lide at skulle sidde overfor en bankmand og forhandle, eller giver op efter første gang bankmanden siger, at han ikke kan gøre det bedre.

Finans rådgivning er et KÆMPE marked i England, og der er ikke nogen tvivl om at flere produkter giver anledning til mere uvildig rådgivning. Bankfolk er mere sælger en jeg er (Jeg lever af at sælge), og de bliver målt på deres salgstal som enhver anden sælger (her hentydes til “stjerne produkterne”).

Konklusionen må være:

Er man villig til at betale eks. 4000,- til 8000,- (engangsbeløb) for at spare de 16.000 åm året?

Jeg gjorde det, og er FULDT ud tilfreds. Jeg brugte en jeg fandt af omveje, da Kim Valentins Finanshuset i Fredensborg A/S har en ventetid på ca. 1 måned, bare for en indledende samtale.